Hanie's FotoPage

By: cip nano

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Yon's wedding (Kedah- 02/08 & Negeri Sembilan -03/08)

 
 
 
View all 10 photos...
another one of my bestfriends got married last month, nama penuh Khairul Azura nama glamor yon muhahahahah syukur terbina satu lagik masjid antara dua hati nih
Majlis kat Kedah 8-9 Feb lepas sebulan kemudian belah Fahmi laks 9 Mac lepas...kepada pengantin baru selamat menempuh alam rumah tangga...semoga kekal bahagia ke anak cucu...amin!


Saturday, 18-Aug-2007 00:03 Email | Share | | Bookmark
Adi & Aja's wedding @ Kulai, Johor (17-18 August 2007)

seri pengantin si Hajariah
majlis akad nikah-berdebau si adi tu ;p
me and haja
View all 9 photos...
Alhamdulillah syukur kepada Allah cousin ku si Hajariah selamat diijabkabul dan majlis bersanding berjalan ngan lancar sekali...



Semoga kalian berdua dilimpahi bahgia sehingga akhir hayat dan dikurniakan anak2 yg soleh & solehah.. amin





Friday, 15-Jun-2007 00:57 Email | Share | | Bookmark
Abah's operation @ Ipoh Specialist Hospital (15-16 June 2007)

Selepas 2 bulan lebih bertarung akhirnya abah setuju buat operation tangan kanannya yg patah itu....panjang kesahnya tapi summarynya setelah usaha cara tradisional akhirnya abah ikutlah nasihat doktor buat operation masuk besi kat joint bahu dan lengan untuk tangan abah kembali normal...syukur operation took about 3 hrs on 15 June afternoon, kami sampai jek dah kul 11pm tu pon abah baru jek sedar sbb dia amik GA, takut katanya kalo nak amik LA apa2 pon syukur sume dah selamat hopefully pas nih tangan abah dah baik kan cam dulu2...Alhamdulillah.


Friday, 11-May-2007 01:01 Email | Share | | Bookmark
HR Workshop @ Khon Khean, Thailand (9-10 May 2007)

 
part of HR SEA group
En. JOhan the facilitator
View all 16 photos...
Our first workshop for this year at Khon Khean Thailand, besides than interesting activities we had for 2 days we also got the opportunities went to visit the gas plant at Phu Horm, they started the gas production last year and the first gas was produced on 28 November 2006. As this is my first time in gas plant ever it was a thrilling and enjoyable feeling that remains in my memory for lifetime .....



Sunday, 8-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cyberworld gath-Minum petang @ Kong's house

posing sblom gerak..
iman & ayah
the man's
View all 7 photos...



aloooooooolololoooo

nih adhoc plan last week atas permintaan si cik comet, atenya last minute cik komet lak tak jadik dtg katanya dah sampai aloq staq pong...menyelasaikan masalah negara..neway yg hadir Cik Maisarah, Cik gomen, tuan umah ahkun dan den sefamili....

Ahkun masak keow teow goreng..sodap boto....ayan bawak pisang goreng...kak mai bawak dunkin donuts...dan aku bawak cucur udang...nasib baiklah makanan pong just nice jek...takde le banyak sgt..

cam besa ada upacara bagi souvenir malangnya takde le adegan rebut2an kerna geng rebut cik gomen takde hehehehe sonok le dia memilih rantai jade kak mai dan fridge magnet ku itu....

hopefully next gath full attendance...mebbe terdekat tunggu makde beranak le kot baru muleh jumpa sume...okies enjoy the pix..sorry tak manyak amik gambo ate our chip kumira cik bet idak dtg so ngk le gambo den yg tak profesional ini...ekekekkeke


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net